Portal AFCPortal AFCPortal AFC
+3851 337 6070
portalafc@portalafc.hr
Bee.Activities
Portal AFCPortal AFCPortal AFC

portal afc fotografija za slider naslovnica knjigovodstvo računovodstvene usluge savjeri knjigovodstvo usluge Tražite pouzdanog
partnera za vaš
poslovni uspjeh?
Pouzdane računovodstvene usluge
Riješite se brige oko računovodstva i poslovnih knjiga te vaše vrijeme uložite u razvoj uspješnog biznisa
Pogledajte naše usluge
računovodstvene usluge portal afc fotografija za slider naslovnica knjigovodstvo računovodstvene usluge savjeri knjigovodstvo Želite smanjiti
troškove poslovanja
i povećati prihode?
Zajedno do uspjeha
Uz pametne poslovne odluke i ispravno vođenje knjiga ostvarite uspješne poslovne rezultate.
Kontaktirajte nas
USPJEŠNO POSLOVANJE

Financijsko savjetovanje

Želite bolje financijske tokove unutar tvrtke i uspješno upravljanje troškovima i prihodima poslovanja? Potrebna vam je pomoć oko planiranja financija i pronalaska izvora financiranja?

Uspješnost tvrtke uvelike ovisi o kvaliteti financijskog upravljanja. Naši iskusni stručnjaci iza sebe imaju mnogobrojne uspješne projekte. Želite li bolje, učinkovitije i profitabilnije upravljati financijama – kontaktirajte nas ispod.

1

Uštede u poslovanju

Naš iskusan s više od 30 godina iskustva iza sebe ima mnogobrojne uspješne projekte te će i vama pomoći u ostvarivanju ušteda u poslovanju
nova portal afc fotografija za slider naslovnica knjigovodstvo računovodstvene usluge savjeri knjigovodstvo usluge - Copy
h
pristup podacima

NAŠE USLUGE

Uz naše usluge do vašeg uspjeha

Računovodstvene usluge

Prepustite nama brigu oko vođenja poslovnih knjiga, pisanja mjesečnih i godišnjih izvještaja, predavanja potrebne papirologije u razne državne urede. Rješavamo vas sve brige oko računovodstva tvrtke ili obrta.

Financijsko savjetovanje

Za izvrsne poslovne rezultate u budućnosti potrebno je temeljito pratiti financije i mudro investirati. Uz naše savjete utemeljene na bogatom znanju i iskustvu vašoj tvrtki ili obrtu osigurajte uspješnu budućnost.

Poslovno savjetovanje

Planirate li pokrenuti tvrtku ili obrt, a niste sigurni odakle krenuti - tu smo za vas. Za vas možete izraditi temeljit i ambiciozan poslovni plan uz koji ćete brzo izgraditi svoju uspješnu poslovnu poziciju na tržištu.

Administrativne usluge

Ako vam popunjavanje i predavanje raznih obrazaca stvara glavobolje - prepustite nama taj dio posla. Zahvaljujući poznavanju relevantnih zakona i propisa, brzo i temeljito ćemo riješiti svu papirologiju umjesto vas.
Offer

Save money with saving offer

Save money on insurance with MoneySavingExpert’s guides to car insurance, home insurance
FINANCIJSKO SAVJETOVANJE

Uspješnije upravljajte financijskim tokovima

Financijsko upravljanje je bitno. Bitno je zato što odluke o kapitalnim investicijama koje donesete danas mogu odrediti poslove kojima će se vaša kompanija baviti u budućnosti. Također, uspjeh ili neuspjeh tvrtke velikim dijelom ovisi upravo o njenoj sposobnosti da pronađe kapital koji joj je potreban.

Financijske odluke nisu statične i ne donose se jednom zauvijek. Financijska tržišta na kojima kao tvrtka poslujete brzo se mijenjaju, a njihova dinamika zahtijeva jednako brz odgovor. Dobri menadžeri se mogu snalaziti s rutinskim problemima, no samo najbolji među njima mogu pravodobno i proaktivno odgovoriti na promjene.

1 %

100% posvećenost klijentu

Kako bismo vam osigurali optimizirano poslovanje i uspješnu financijsku bilancu svakom se klijentu maksimalno posvećujemo i prilagođavamo
1 +

25+ analiziranih procesa

Kako bismo u potpunosti upoznali vaše financijsko poslovanje koristimo analizu kroz više od 25 odrednica vašeg poslovanja
UPRAVLJANJE FINANCIJAMA

Koje sve usluge obavljamo za klijente?

Kako biste se uhvatili u koštac s novim problemima, potrebno vam je više od osjećaja – morate razumjeti zašto se kompanije i financijska tržišta ponašaju na način na koji se ponašaju te kada općeprihvaćeni i uobičajeni postupci ne moraju biti i najbolji potezi za vašu tvrtku. Jednom kad imate stabilan plan za donošenje financijskih odluka, rješavanje složenih problema postaje lakše.

Današnje upravljanje financijama znatno se razlikuje od prije nekoliko godina. Financijsko savjetovanje pomoći će vam pri donošenju odluka koje osiguravaju sigurno napredovanje u poslovanju.

Portal AFC za vas osigurava:

Izradu planova poslovanja
100%
Pripremu internih izvještaja o realizaciji poslovanja (planiranog rezultata)
100%
Pripremu natječajne dokumentacije
100%
Planiranje financijskih tokova, priljeva i odljeva
100%
Pripremu dokumentacije za potrebe kreditiranja – banaka
100%
Savjetovanje prilikom odabira načina i izvora financiranja
100%
PAMETNE POSLOVNE ODLUKE

Ostvarite uštede i povećajte prihode poslovanja

Naše poznavanje zakonskih propisa osigurava klijentima značajne uštede i sprječava gubitak novca. Povećajte prihode pametnim poreznim odlukama.

Uštedite novac već danas

Mudrim poslovnim odlukama i temeljitim poznavanjem zakonskih propisa možete osigurati značajne uštede u vašem poslovanju. Tu smo da vam pomognemo.

Riješite se suvišne brige

Dok mi analiziramo i sastavljamo vaše poslovne obrasce vi se u potpunosti možete posvetiti razvoju poslovanja. Usmjerite svoj fokus na ono što je vama bitno.
1

30 godina iskustva

Naš iskusan tim ima iznimno puno iskustva u radu sa domaćim i inozemnim klijentima raznih područja djelatnosti.
1 %

100% preofesionalno

Svakom klijentu posvećujemo maksimalnu pažnju jer nam je važno da klijent bude zadovoljan rezultatima svojeg poslovanja.
1 +

850+ korisnih savjeta

Svakog dana našim klijentima dajemo temeljite financijske i računovodstvene savjete koji su putokaz do uspjeha.
ZADOVOLJSTVO KLIJENATA

Što naši klijenti misle o nama

STRUČNJACI ZA RAČUNOVODSTVO

Iskusan tim za vrhunske rezultate

Redovitom edukacijom i praćenjem zakona – klijentima pomažemo u razvoju efikasnijeg i kvalitetnijeg poslovanja. Budite uvijek u skladu sa zakonom – ali istovremeno omogućite vašem biznisu da raste.

Napišite upit Adresa i podaci
[contact-form-7 404 "Nije pronađeno"]
PORTAL AFC d.o.o.

Savska Cesta 84
10360 Sesvete, Hrvatska

Telefon: +385 1 33 76 081
Telefon: +385 1 33 76 065
Fax: +385 1 38 99 040

Email: portalafc@portalafc.hr

 

KONTAKTIRAJTE NAS

Potrebno vam je financijsko savjetovanje?

Trebate li učinkovite financijske savjete koji će vam pomoći u izgradnji boljeg i uspješnijeg poslovanja – kontaktirajte nas već danas.

Popunite kontakt obrazac ili nas nazovite.