Financijsko savjetovanje

Financijsko savjetovanje

Financijsko upravljanje je bitno. Bitno je zato što odluke o kapitalnim investicijama koje donesete danas mogu odrediti poslove kojima će se vaša kompanija baviti u budućnosti. Također, uspjeh ili neuspjeh tvrtke velikim dijelom ovisi upravo o njenoj sposobnosti da pronađe kapital koji joj je potreban.

Financijske odluke nisu statične i ne donose se jednom zauvijek. Financijska tržišta na kojima kao tvrtka poslujete brzo se mijenjaju, a njihova dinamika zahtijeva jednako brz odgovor. Dobri menadžeri se mogu snalaziti s rutinskim problemima, no samo najbolji među njima mogu pravodobno i proaktivno odgovoriti na promjene. Kako biste se uhvatili ukoštac s novim problemima, potrebno vam je više od osjećaja, morate razumjeti zašto se kompanije i financijska tržišta ponašaju na način na koji se ponašaju te kada općeprihvaćeni i uobičajeni postupci ne moraju biti i najbolji potezi za vašu tvrtku. Jednom kad imate stabilan plan za donošenje financijskih odluka, rješavanje složenih problema postaje lakše.

Današnje upravljanje financijama znatno se razlikuje od prije nekoliko godina.

Financijsko savjetovanje pomoći će vam pri donošenju odluka koje osiguravaju sigurno napredovanje u poslovanju.

 

Portal AFC za vas osigurava:

  • Izradu planova poslovanja
  • Planiranje financijskih tokova, priljeva i odljeva
  • Pripremu internih izvještaja o realizaciji poslovanja (planiranog rezultata)
  • Pripremu dokumentacije za  potrebe kreditiranja – banaka
  • Savjetovanje prilikom odabira načina i izvora financiranja
  • Pripremu natječajne dokumentacije.

 

Uz financijsko savjetovanje, možemo vam pružiti i usluge poslovnog savjetovanja te računovodstvene i administrativne usluge.

PORTAL AFC je siguran partner na putu poslovnog uspjeha

%

Profesionalni

Poslovnih savjeta

Godina iskustva

Naši stručnjaci

Vlatka Beketić,

mag.oec.

Karijeru počinjem u računovodstvu i financijama, najprije u manjim hrvatskim tvrtkama te nastavljam u inozemnim korporacijama. Posljednjih 16 godina radila sam na poziciji voditelja računovodstva i financija. Početkom 2016. godine odlučujem se sa kolegama za pokretanje poduzeća Portal AFC d.o.o. Naše znanje i iskustvo te zajednički rad posljednjih  13 godina, kao i rezultati koje postižemo naša je formula uspjeha.

Franjo Sabljak,

mag.oec.

Planiranje investicijskih projekata. Radni vijek započeo u izvozu proizvodne tvrtke, nakon vođenja maloprodaje iste tvrtke, bavim se izradom investicijskih studija isplativosti, te potom u cijelosti posvećen financijama i računovodstvu,  velikih, srednjih i malih poduzeća. Od početka 2016. s dugogodišnjim suradnicima pokrećemo projekt posvećen širem krugu korisnika upravo u pružanju usluga koje smo najbolje izvještili – računovodstvo i financije, administrativni i konzultantski poslovi.

 

Jasminka Vukelić

 

Imam 16 godina iskustva u računovodstvenim poslovima na evidenciji i knjiženju računovodstvenih procesa. Posljednjih 10. godina sam u istom timu s kojim sam i danas. Svaki novi posao za mene je izazov, veselim se suradnji s vama.

Anela Resanović

dipl.oec.

Više od 15 godina zaposlena sam u financijsko računovodstvenom sektoru. Znanje i iskustvo stječem u privatnim malim i srednjim poduzećima kao i internacionalnim kompanijama. Veselim se svakom novom izazovu i suradnji u novom timu.

Kontaktirajte nas

PORTAL AFC d.o.o.

Savska Cesta 84
10360 Sesvete, Hrvatska

Telefon: +385 1 33 76 081
Telefon: +385 1 33 76 065
Fax: +385 1 38 99 040
Email: portalafc@portalafc.hr

Savska Cesta 84 10360 Sesvete, Hrvatska

© PORTAL AFC d.o.o. | Uvjeti korištenja | Polica privatnosti

Web Design Made with go.hr

Share This