Računovodstvene usluge

Računovodstvene usluge

Osnovna svrha računovodstva je pružiti informaciju donositeljima odluka koje se odnose na pronalaženje i upotrebu rijetkih ekonomskih sredstava kao što su financijska, materijalna i nematerijalna imovina, radna snaga. Odluke o pronalaženju sredstva određuju cijene, plaće, robu i usluge koje proizvodimo i na kraju određuju profit.

Odluke koje donose menadžeri velikim se dijelom temelje na informacijama dobivenim od računovodstva. Upravo zbog toga menadžment treba osigurati točnost i pouzdanost svih računovodstvenih informacija.

Posao računovodstva je razumjeti zahtjeve za financijsko izvještavanje, porezne propise i propisane zahtjeve koji utječu na specifične grane. Računovodstvo treba biti u stanju dizajnirati računovodstvene sustave i sustave interne kontrole, interpretirati i zapisati složene transakcije i pomoći menadžerima u interpretaciji svih vrsta računovodstvenih informacija.

Portal AFC će vam u sklopu svojih računovodstvenih usluga dati i profesionalno mišljenje glede rješavanja problema koji se vama mogu činiti nerješivima.

 

Naše usluge na području računovodstva obuhvaćaju:

  • Računovodstvene usluge
  • Glavna blagajna
  • Osnovna sredstva
  • Kadrovska evidencija
  • Usluge obračuna plaće i ostalih primanja
  • Usluge vođenja poreznih evidencija i poreznih prijava
  • Priprema i izrada godišnjeg obračuna
  • Ostala izviješća na zahtjev

 

Uz računovodstvene usluge, možemo vam pružiti i usluge poslovnog i financijskog savjetovanja te administrativne usluge.

PORTAL AFC je siguran partner na putu poslovnog uspjeha

%

Profesionalni

Poslovnih savjeta

Godina iskustva

Naši stručnjaci

Vlatka Beketić,

mag.oec.

Karijeru počinjem u računovodstvu i financijama, najprije u manjim hrvatskim tvrtkama te nastavljam u inozemnim korporacijama. Posljednjih 16 godina radila sam na poziciji voditelja računovodstva i financija. Početkom 2016. godine odlučujem se sa kolegama za pokretanje poduzeća Portal AFC d.o.o. Naše znanje i iskustvo te zajednički rad posljednjih  13 godina, kao i rezultati koje postižemo naša je formula uspjeha.

Franjo Sabljak,

mag.oec.

Planiranje investicijskih projekata. Radni vijek započeo u izvozu proizvodne tvrtke, nakon vođenja maloprodaje iste tvrtke, bavim se izradom investicijskih studija isplativosti, te potom u cijelosti posvećen financijama i računovodstvu,  velikih, srednjih i malih poduzeća. Od početka 2016. s dugogodišnjim suradnicima pokrećemo projekt posvećen širem krugu korisnika upravo u pružanju usluga koje smo najbolje izvještili – računovodstvo i financije, administrativni i konzultantski poslovi.

 

Jasminka Vukelić

 

Imam 16 godina iskustva u računovodstvenim poslovima na evidenciji i knjiženju računovodstvenih procesa. Posljednjih 10. godina sam u istom timu s kojim sam i danas. Svaki novi posao za mene je izazov, veselim se suradnji s vama.

Anela Resanović

dipl.oec.

Više od 15 godina zaposlena sam u financijsko računovodstvenom sektoru. Znanje i iskustvo stječem u privatnim malim i srednjim poduzećima kao i internacionalnim kompanijama. Veselim se svakom novom izazovu i suradnji u novom timu.

Kontaktirajte nas

PORTAL AFC d.o.o.

Savska Cesta 84
10360 Sesvete, Hrvatska

Telefon: +385 1 33 76 081
Telefon: +385 1 33 76 065
Fax: +385 1 38 99 040
Email: portalafc@portalafc.hr

Savska Cesta 84 10360 Sesvete, Hrvatska

© PORTAL AFC d.o.o. | Uvjeti korištenja | Polica privatnosti

Web Design Made with go.hr

Share This