Portal AFCPortal AFCPortal AFC
+3851 337 6070
portalafc@portalafc.hr
Bee.Activities
Portal AFCPortal AFCPortal AFC

portal afc fotografija za slider naslovnica knjigovodstvo računovodstvene usluge savjeri knjigovodstvo usluge Tražite pouzdanog
partnera za vaš
poslovni uspjeh?
Pouzdane računovodstvene usluge
Riješite se brige oko računovodstva i poslovnih knjiga te vaše vrijeme uložite u razvoj uspješnog biznisa
Pogledajte naše usluge
računovodstvene usluge portal afc fotografija za slider naslovnica knjigovodstvo računovodstvene usluge savjeri knjigovodstvo Želite smanjiti
troškove poslovanja
i povećati prihode?
Zajedno do uspjeha
Uz pametne poslovne odluke i ispravno vođenje knjiga ostvarite uspješne poslovne rezultate.
Kontaktirajte nas
USPJEŠNO POSLOVANJE

Računovodstvene usluge

Želite bolje poslovne rezultate i povećanje prihoda na temelju ušteda u poslovanju? Pitate se kako uštedjeti na mjesečnim troškovima poslovanja, a istovremeno biti u potpunosti usklađen sa zakonskim propisima?

Kvalitetne računovodstvene usluge osigurat će vam temeljite, efektivne i pravovremene informacije na temelju kojih ćete ostvariti uštede u poslovanju. Želite li uspješno poslovanje u potpunosti usklađeno sa zakonskim propisima – kontaktirajte nas na dnu stranice.

1 %

Uštede u poslovanju

Uz 100% digitalizirane procese računovodstvenih usluga dobivate točne i svrsishodne informacije u pravo vrijeme čime možete ostvariti značajne uštede u poslovanju
portalafc računovodstvo servis računovodstveni servis usluga računovodstva ljudi knjigovodstvo tim zagreb sesvete
+
godina iskustva

NAŠE USLUGE

Uz naše usluge do vašeg uspjeha

Računovodstvene usluge

Prepustite nama brigu oko vođenja poslovnih knjiga, pisanja mjesečnih i godišnjih izvještaja, predavanja potrebne papirologije u razne državne urede. Rješavamo vas sve brige oko računovodstva tvrtke ili obrta.

Financijsko savjetovanje

Za izvrsne poslovne rezultate u budućnosti potrebno je temeljito pratiti financije i mudro investirati. Uz naše savjete utemeljene na bogatom znanju i iskustvu vašoj tvrtki ili obrtu osigurajte uspješnu budućnost.

Poslovno savjetovanje

Planirate li pokrenuti tvrtku ili obrt, a niste sigurni odakle krenuti - tu smo za vas. Za vas možete izraditi temeljit i ambiciozan poslovni plan uz koji ćete brzo izgraditi svoju uspješnu poslovnu poziciju na tržištu.

Administrativne usluge

Ako vam popunjavanje i predavanje raznih obrazaca stvara glavobolje - prepustite nama taj dio posla. Zahvaljujući poznavanju relevantnih zakona i propisa, brzo i temeljito ćemo riješiti svu papirologiju umjesto vas.
Offer

Save money with saving offer

Save money on insurance with MoneySavingExpert’s guides to car insurance, home insurance
RAČUNOVODSTVENE USLUGE

Povećajte prihode i poslujte uspješnije

Osnovna svrha računovodstva je pružiti informaciju donositeljima odluka koje se odnose na pronalaženje i upotrebu rijetkih ekonomskih sredstava kao što su financijska, materijalna i nematerijalna imovina, radna snaga. Odluke o pronalaženju sredstva određuju cijene, plaće, robu i usluge koje proizvodimo i na kraju određuju profit.

Odluke koje donose menadžeri velikim se dijelom temelje na informacijama dobivenim od računovodstva. Upravo zbog toga menadžment treba osigurati točnost i pouzdanost svih računovodstvenih informacija.

1 h

Povećanje prihoda

Uz 24 satni pristup poslovnim podacima putem digitalnih kanala možete donositi pravovremene i kvalitetne odluke te tako povećati prihode poslovanja
1 +

Unapređenje procesa

Naši stručnjaci s više od 30 godina iskustva mogu vam pomoći u značajnom unapređenju poslovnih procesa i optimizaciji cjelokupnog poslovanja
ZAJEDNO DO USPJEHA

Koje sve usluge obavljamo za klijente?

Posao računovodstva je razumjeti zahtjeve za financijsko izvještavanje, porezne propise i propisane zahtjeve koji utječu na specifične grane. Računovodstvo treba biti u stanju dizajnirati računovodstvene sustave i sustave interne kontrole, interpretirati i zapisati složene transakcije i pomoći menadžerima u interpretaciji svih vrsta računovodstvenih informacija.

Portal AFC će vam u sklopu svojih računovodstvenih usluga dati i profesionalno mišljenje glede rješavanja problema koji se vama mogu činiti nerješivima.

Naše usluge na području računovodstva obuhvaćaju:

Računovodstvene usluge
100%
Osnovna sredstva
100%
Usluge vođenja poreznih evidencija i poreznih prijava
100%
Priprema i izrada godišnjeg obračuna
100%
Glavna blagajna
100%
Kadrovska evidencija
100%
Usluge obračuna plaće i ostalih primanja
100%
Ostala izviješća na zahtjev
100%
PAMETNE POSLOVNE ODLUKE

Ostvarite uštede i povećajte prihode poslovanja

Naše poznavanje zakonskih propisa osigurava klijentima značajne uštede i sprječava gubitak novca. Povećajte prihode pametnim poreznim odlukama.

Uštedite novac već danas

Mudrim poslovnim odlukama i temeljitim poznavanjem zakonskih propisa možete osigurati značajne uštede u vašem poslovanju. Tu smo da vam pomognemo.

Riješite se suvišne brige

Dok mi analiziramo i sastavljamo vaše poslovne obrasce vi se u potpunosti možete posvetiti razvoju poslovanja. Usmjerite svoj fokus na ono što je vama bitno.
1

30 godina iskustva

Naš iskusan tim ima iznimno puno iskustva u radu sa domaćim i inozemnim klijentima raznih područja djelatnosti.
1 %

100% preofesionalno

Svakom klijentu posvećujemo maksimalnu pažnju jer nam je važno da klijent bude zadovoljan rezultatima svojeg poslovanja.
1 +

850+ korisnih savjeta

Svakog dana našim klijentima dajemo temeljite financijske i računovodstvene savjete koji su putokaz do uspjeha.
ZADOVOLJSTVO KLIJENATA

Što naši klijenti misle o nama

STRUČNJACI ZA RAČUNOVODSTVO

Iskusan tim za vrhunske rezultate

Redovitom edukacijom i praćenjem zakona – klijentima pomažemo u razvoju efikasnijeg i kvalitetnijeg poslovanja. Budite uvijek u skladu sa zakonom – ali istovremeno omogućite vašem biznisu da raste.

Napišite upit Adresa i podaci

  PORTAL AFC d.o.o.

  Savska Cesta 84
  10360 Sesvete, Hrvatska

  Telefon: +385 1 33 76 081
  Telefon: +385 1 33 76 065
  Fax: +385 1 38 99 040

  Email: portalafc@portalafc.hr

   

  KONTAKTIRAJTE NAS

  Želite kvalitetne računovodstvene usluge?

  Trebate li kvalitetan računovodstveni servis koji će vam pomoći u izgradnji boljeg i uspješnijeg poslovanja – kontaktirajte nas već danas.

  Popunite kontakt obrazac ili nas nazovite.