Poslovno savjetovanje

Poslovno savjetovanje

Otvarate tvrtku a ne znate odakle bi krenuli?

Trebate poslovni plan?

Bilo da radite organizaciju ili reorganizaciju tvrtke morate znati koje je optimalno vrijeme za odrađivanje određenih poslova. Portal AFC vam može dati objektivnu analizu procesa poslovanja ali i potrebnih investicija. Možemo vam pomoći da se organizirate tako da vaše dnevne obveze postanu jednostavnije i brže.

Vaša tvrtka može biti profitabilna ali svejedno imate problema sa solventnošću? Mi možemo prognozirati i procijeniti vaše potrebe za financiranjem te pratiti novčani tijek i korist.

 

U okviru usluga poslovnog savjetovanja nudimo vam i:

  • pomoć pri registraciji tvrtke na Trgovačkom sudu, Državnom zavodu za statistiku te ostalim institucijama
  • izradu poslovnog plana
  • planiranje poslovnih procesa
  • pomoć pri odabiru računovodstvenih politika
  • pomoć pri ustroju praćenja troškova
  • pomoć pri odabiru osiguranja za zaštitu imovine
  • projekciju novčanog toka
  • planiranje zapošljavanja
  • pomoć pri izboru i implementaciji softvera za računovodstvo i administraciju.

 

Uz poslovno savjetovanje, možemo vam pružiti i usluge financijskog savjetovanja te računovodstvene i administrativne usluge.

PORTAL AFC je siguran partner na putu poslovnog uspjeha

%

Profesionalni

Poslovnih savjeta

Godina iskustva

Naši stručnjaci

Vlatka Beketić,

mag.oec.

Karijeru počinjem u računovodstvu i financijama, najprije u manjim hrvatskim tvrtkama te nastavljam u inozemnim korporacijama. Posljednjih 16 godina radila sam na poziciji voditelja računovodstva i financija. Početkom 2016. godine odlučujem se sa kolegama za pokretanje poduzeća Portal AFC d.o.o. Naše znanje i iskustvo te zajednički rad posljednjih  13 godina, kao i rezultati koje postižemo naša je formula uspjeha.

Franjo Sabljak,

mag.oec.

Planiranje investicijskih projekata. Radni vijek započeo u izvozu proizvodne tvrtke, nakon vođenja maloprodaje iste tvrtke, bavim se izradom investicijskih studija isplativosti, te potom u cijelosti posvećen financijama i računovodstvu,  velikih, srednjih i malih poduzeća. Od početka 2016. s dugogodišnjim suradnicima pokrećemo projekt posvećen širem krugu korisnika upravo u pružanju usluga koje smo najbolje izvještili – računovodstvo i financije, administrativni i konzultantski poslovi.

 

Jasminka Vukelić

 

Imam 16 godina iskustva u računovodstvenim poslovima na evidenciji i knjiženju računovodstvenih procesa. Posljednjih 10. godina sam u istom timu s kojim sam i danas. Svaki novi posao za mene je izazov, veselim se suradnji s vama.

Anela Resanović

dipl.oec.

Više od 15 godina zaposlena sam u financijsko računovodstvenom sektoru. Znanje i iskustvo stječem u privatnim malim i srednjim poduzećima kao i internacionalnim kompanijama. Veselim se svakom novom izazovu i suradnji u novom timu.

Kontaktirajte nas

PORTAL AFC d.o.o.

Savska Cesta 84
10360 Sesvete, Hrvatska

Telefon: +385 1 33 76 081
Telefon: +385 1 33 76 065
Fax: +385 1 38 99 040
Email: portalafc@portalafc.hr

Savska Cesta 84 10360 Sesvete, Hrvatska

© PORTAL AFC d.o.o. | Uvjeti korištenja | Polica privatnosti

Web Design Made with go.hr

Share This